Talossa kaikki pinnat menee uusiksi. Toistaiseksi olen saanut uusittua olohuoneen, makuuhuoneen, R:n huoneen ja eteisen. Pintaremonttia hidastaa se, että olemme seinien lisäksi uusimassa kaikki muutkin pinnat ja pintaremontin budjetti riippuu kylpyhuone- ja saunaremontista eli kunnon pintaremppa alkaa vasta tämän ison projektin jälkeen. Olen tehnyt pahimmissa paikoissa pikaratkaisuja. Siis omasta mielestäni pahimmissa. Talon vanha tyylihän on, no, vanhaa. Kaikki periaatteessa mätsää keskenään, mutta ei mätsää minun värisilmäni kanssa ja pinnat on vanhuuttaan kuluneita.

Tässä eteisen värimaailmaa. Tummuneet kattopaneelit kaikkialla. Edellisen omistajan keltaiset valaisimet ja mintunvihreät seinät sai lähes pään särkemään. Ovet on täyttä puuta eli ne päätyvät hiottavaksi jossain vaiheessa. Lattia on lankkua ja sen käsittelyä olemme kaavailleet heti kylppäriremontin jälkeen.

blogiin10-normal.jpg

Hankimme eteiseen Ikeasta vaatekaapin. Laatikosto tuli vanhasta kodista mukana.

blogiin11-normal.jpg

Keittiössä on lämminvesivaraajaan yhteydessä oleva puuhella suoraan 80-luvulta. Tämä nurkka tulee kokemaan täysräjäytyksen kylppäriremontin jälkeen.

blogiin7-normal.jpg

Tässä näkyy lämmitysjärjestelmämme sydän Kotilämpö-yksikkö. Keittiö on remontoitu joskus 10 vuotta sitten, mutta sekin tulee kokemaan muutoksia, kunhan saamme kiireisemmät asiat alta pois. Lattia on myös jossain vaiheessa hiottu, kuten näkyy, mutta sitä ei ole hiottu tasaisesti joka puolelta vaan lakan kuivuttua on tullut näkyviin huonosti hiotut alueet. 

blogiin8-normal.jpg

Olohuoneen tapetit päätin vaihtaa heti muuton jälkeen ja vauvan synnyttyä, jotta ristiäisissä olisi olohuone nättinä. Tässä ennen tapettien vaihtoa.

blogiin9-normal.jpgblogiin12-normal.jpg