Nyt alkaa olla jo aika esitellä uusi wc, vaikka viimeiset pienet yksityiskohdat vielä puuttuukin. Vesi kuitenkin tulee ja menee, kalusteet on paikoillaan ja pönttö käyttökunnossa. Pikkutavarat löysivät paikkansa laatikoista ja kaapeista ja tilaa jäi ylikin, vaikka tavaraa oli ihan älyttömästi. Kuinka ihmeen monta rasvapurkkia sitä yhteen talouteen tarvitaan...? Tai hammastahnaa? 

vessa6.jpg

Kalusteet on siis Temalilta. Allaslaatikoston hankintaa mietittiin ja mietittiin, meinattiin säästää ja ottaa joku halvempi, kaduttiin jo ennen ostamista ja päädyttiin kuitenkin tähän Attractioniin, joka kyllä on aivan ihana kaikin puolin. Temalin laatikostoissa on se kiva ominaisuus, että putket eivät vie laatikoilta tilaa vaan ylä- ja alalaatikko ovat molemmat täysikokoisia. Wc-istuin on Idon ja hana on Oraksen. 

Vessa.jpg

Lavuaarissa ainakin riittää tilaa. 

vessa5.jpg

Peilikaappi on hyvin valaistu, kun ledivalot löytyy sekä ylälipasta että kaapin alapuolelta. Kattovalaisin on myös ledeillä toimiva (ja luonnollisesti siinäkin on blingiä kun minusta on kyse). Valoa on tarvittaessa kuin leikkaussalissa, mutta säätövaraakin riittää kotitarpeisiin. 

vessa7.jpgvessa3.jpg

Tähän lattialaattaan olen erityisen tyytyväinen, se näyttää ihan huippuhyvältä noiden kalusteiden kanssa.

vessa4.jpg

Tässä vielä kattovalaisin. Ei tarvitse lukemista vessaan, kun voi ihastella kristallien välkettä. <3

vessa2.jpg