Tavarat on suurimmaksi osaksi autotallissa odottamassa. Tänään saimme tarjouksen puutavarasta. Lauteet 18,5cm leveää radiataa, seinät 12cm leveää mustaa kuusipaneelia (STS). Saunassa katto on seinien kanssa samaa tavaraa ja kylpyhuoneessa samaa, mutta valkolakattua. Koska saunan ja kylpyhuoneen välillä on seinä (eikä lasia), värin vaihtuminen ei haittaa. Valkoinen katto jatkuu siis muun asunnon kanssa yhtenäisen näköisenä. Työtaso pitää hakea vasta, kun tarkka mitta on tiedossa ja laatat, kun tiedämme, että ne asennetaan 30 päivän sisällä maksamisesta, jotta yli jääneet laatikot voi palauttaa. 

Sähkömies kävi asentamassa kokoamansa sähkökaapin ja huomenna asennetaan ulkolämpötila-anturi sähkökattilaa varten. Vanhasta sähkökaapista löytyi pieniä yllätyksiä... siellä oli kuivuneita hiirenraatoja. Yöks. :/ Maalla asumisen ihanuutta.

Saunasta on jo purettu pintamateriaalit pois. Osa höyrynsuluista täytyy uusia, mutta muuten pohjat on ok kunnossa. Kylpyhuoneesta on purettu paneelit, mutta suihku ja sen ympäristö jätettiin huomiselle. Varaaja puretaan ammattilaisten toimesta maanantaina.